Kwint's blog

8
mrt 2015
Geplaatst door: in: Uncategorized, 0 reacties

Met ingang van maart 2015 hou ik praktijk aan de Flevoweg 35C in Leiden in de Merenwijk. En ben heel blij met de samenwerking met Jan Visser massagepraktijk die per 1 april 2015 bij me intrekt.
Verhuizing

Ondertussen werken we hard aan een nieuwe gezamenlijke sportmassage website, kunt u zelf online boeken via de Treatwell knop op onze sites. Hier kunt u ook  zelf kiezen welke behandelaar u wenst.

Zoals sommige al weten werk ik al langer samen met een aantal andere professionele massagetherapeuten, waaronder Norbert Engels massage & coaching , Harold Eekhof van BCM massage (waarmee ik de cursusreeks Leren-masseren-als-een-pro verzorg in Leiden en Noordwijk) en Faith Michaels van IHH aan de Vollersgracht in Leiden (voor de beste Thai massage en contemporary cupping behandelingen)
En andere uitblinkers zoals onder andere Chiropractie Leiden, Manuele therapie Sickesz in Scheveningen en de mannen van SportJa in Leiden.

Uw voordelen : ruimere beschikbaarheid voor boekingen (voor als ik weer eens in de kajak stap, bij SportJa aan het trainen ben of aan het kwartiermaken ben voor WijZelf Zorgcooperatie Leiden en omstreken i.o.), online boeken in onze agenda’s en altijd eerlijk advies en doorverwijzing als we menen dat u elders sneller of beter geholpen kan worden.

Jan Visser is een ervaren massage therapeut met een gedegen opleiding en diverse specialisaties. En weet Jan een en ander over Hapkido, vraag hem er gerust naar.
In de volgende nieuwsbrief stelt  Jan zichzelf voor.
Heeft u al vragen aan 1 van ons? Stel ze gerust.

 

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoek

Archief

Categorieën