In-company offer

UK translation will be available soon

Houding, beweging, voeding, gedrag en ademhaling

Duurzame inzetbaarheid is anno 2014 een belangrijke prioriteit voor u als ondernemer.
Gezondheid is hierbij een cruciale component, niet alleen voor de productiviteit maar ook voor meer plezier, grotere belastbaarheid, verhoogde weerbaarheid, betere flexibiliteit en meer creativiteit.
Lichaamswerk  zoals o.a. stoelmassage, slimme tips voor gedragsverandering en groei en mentale training,  helpen u om uw medewerkers optimaal fit en vitaal te krijgen en houden.

Samen met mijn partners help ik u uw doelstellingen behalen. Ik werk onder andere samen met Aikido@Work Leiden, MassageinBedrijf Leiden, Tuinhof Vitaal Leiden , De-psycholoog-in-Leiden, orthomanuele geneeskunde NOVGM in Leiden, Sport Medisch Adviescentrum Leiden, Weightcounselingmethode Lydia Veerman Leiden, Bootcampteam en Hoopdance Leiden.
Wij stellen voor u met plezier een programma-op-maat samen, waarna we met u de resultaten meten en bijdragen aan een sterke workforce. Voor individuen, groepen of uw hele organisatie.

Werken is topsport? Leef dan ook als een Olympiër, door de beste mix van in- en ontspanning en goede voeding te adopteren. Die past bij uw situatie.

 stoelmassage1

Stoelmassage

Stoelmassage is een RIVM-erkende arbo- interventie met voor u belastingtechnische voordelen onder de vrije verstrekkingen van de Werkkostenregeling en een snel resultaat.
Als ervaren en NGS en ACE gecertificeerde sportmasseur, Shiatsu masseur en TriggerPoint coach ben ik in staat om snel en doeltreffend de vinger op de zere plek te leggen en binnen 20 minuten per medewerker een waardevolle impuls te geven. Met als resultaat een ontspannen focus en vermindering van bewegingsbeperkingen of pijnklachten.

Slimme tips en handreikingen over ademhaling en houding maken onlosmakelijk deel uit van mijn aanpak.
Mijn samenwerking met Remco de Wit, oprichter van Massage-in-Bedrijf zorgt hierbij voor de nodige continuïteit in beschikbaarheid en up to date vaardigheden.

Belastingvoordeel

U kunt met een risico-inventarisatie en evaluatie (RIE) ervoor kiezen om stoelmassage op te nemen in uw ARBO-plan ter preventie van werkgerelateerde klachten.
Arbo voorzieningen behoren fiscaal tot de nihilwaardering net zoals de veiligheidsbril, de medische keuring of een arbeidsgeneeskundig onderzoek. U kunt daardoor de kosten van de massages volledig opvoeren als bedrijfskosten en kan de berekende BTW in mindering worden gebracht op de omzetbelasting. De massages kunnen op grond hiervan onbeperkt worden verstrekt met de bovengenoemde fiscale voordelen.

De enige voorwaarden waaraan u volgens de belastingdienst moet voldoen zijn:

 • U hebt als werkgever een arboplan.
 • De massages maken in redelijkheid deel uit van dat arboplan.
 • De aangeboden dienst vindt tijdens werktijd plaats.
 • De werknemer hoeft geen eigen bijdrage te betalen.
 • De duur en frequentie van de massages geschiedt naar redelijkheid.
 • Er is geen sprake van een aanmerkelijke privébesparing voor de werknemer.

#header h1 a {
display: block;
width: 300px;
height: 80px;
}

Tweets

Contact

  • 0618390923 SMS of WhatsApp
  • www.kwintessentieel.nl
  • Flevoweg 12C
   2318 BZ Leiden Locatie Fijn! Leiden Gratis parkeren. Tip: parkeer bij Gamma om de hoek.