Bedrijfsmassage

Een ontspannen lijf en een scherpe geest: stoelmassage in Leiden e.o.

Een ontspannen lijf & een scherpe geest , dat is  wat Sharon van Corpus Mente en ik  u beloven.
Want dat lijf is meer dan een vehicel dat het hoofd van meeting naar meeting draagt.
Neem van ons aan (of, beter nog, bel nu voor een proeverij) dat spierspanning en zitten,  rap ten koste gaan van mentale scherpte en creativiteit. Inderdaad, zitten maakt dom en stress maakt dik. Dat kunnen we ook uitleggen, maar liever geven wij u en uw collega’s en- passant de beste tips & tricks mee die dit voorkomen. En we nemen met plezier onze favoriete eHealth buddies mee.

En  die 20 minuten stoelmassage door ervaren sterke handen, verdienen zich in no-time terug in welbevinden en productiviteit. Referenties? Geen probleem, die delen we met trots.

sharon-corpus-mente

stoelmassage1

Stoelmassage Leiden en omgeving @work

 

 

 

 

 

 

 

 

Werken is topsport? Leef dan ook als een Olympiër.  Wilt u meer? Samen met andere regio-ondernemers richtte ik in 2016 Happy People Health Cooperatie Leiden op, voor alle Gezonde Zaken. Fysieke , Mentale en spirituele fitheid & high performance, alle domeinen die van belang zijn voor vitaliteit, veerkracht, weerbaarheid en wendbaarheid komen aan bod. En we meten vitaliteit, niet met een vragenlijst, wel met een innovatieve testbatterij waarvoor trainer-coach van Olympisch atleten Henk Kraaijenhof, mijn mede-founding partner, bergen kennis en ervaring meebrengt.

Stoelmassage Leiden

Stoelmassage is een RIVM-erkende arbointerventie met voor u belastingtechnische voordelen onder de vrije verstrekkingen van de Werkkostenregeling en een snel resultaat.
Als ervaren en NGS en ACE gecertificeerde sportmasseur, Shiatsu masseur en TriggerPoint coach zijn we  in staat om snel en doeltreffend de vinger op de zere plek te leggen en binnen 20 minuten elke medewerker een waardevolle impuls te geven. Met als resultaat een ontspannen focus en vermindering van bewegingsbeperkingen of pijnklachten.

Slimme tips en handreikingen over ademhaling en houding maken onlosmakelijk deel uit van mijn aanpak.
De samenwerking tussen Kwintessentieel en Corpus Mente zorgt hierbij voor de nodige continuïteit in beschikbaarheid en up to date vaardigheden.

Belastingvoordeel

U kunt met een risico-inventarisatie en evaluatie (RIE) ervoor kiezen om stoelmassage op te nemen in uw ARBO-plan ter preventie van werkgerelateerde klachten.
Arbo voorzieningen behoren fiscaal tot de nihilwaardering net zoals de veiligheidsbril, de medische keuring of een arbeidsgeneeskundig onderzoek. U kunt daardoor de kosten van de massages volledig opvoeren als bedrijfskosten en kan de berekende BTW in mindering worden gebracht op de omzetbelasting. De massages kunnen op grond hiervan onbeperkt worden verstrekt met de bovengenoemde fiscale voordelen.

De enige voorwaarden waaraan u volgens de belastingdienst moet voldoen om stoelmassage in aanmerking te laten komen zijn:

 • U hebt als werkgever een arboplan.
 • De massages maken in redelijkheid deel uit van dat arboplan.
 • De aangeboden dienst vindt tijdens werktijd plaats.
 • De werknemer hoeft geen eigen bijdrage te betalen.
 • De duur en frequentie van de massages geschiedt naar redelijkheid.
 • Er is geen sprake van een aanmerkelijke privébesparing voor de werknemer.

Tweets

Contact

  • 0618390923 SMS of WhatsApp
  • www.kwintessentieel.nl
  • Flevoweg 12C
   2318 BZ Leiden Locatie Fijn! Leiden Gratis parkeren. Tip: parkeer bij Gamma om de hoek.