Over Kwintessentieel & partners

_DSC0418klzw

Over Désirée.


Film door Jan Stap van www.janstapfilm.nl uit Leiden. Click CC in the video for English subtitels.

Bewegen is mijn passie, zowel mentaal als fysiek. Met sportmassage als gedegen basis, school ik regelmatig bij via opleidingen, trainingen en uitwisseling met collega-professionals zoals andere masseurs, manueel therapeuten en fysiotherapeuten. En ook van u en vrienden pik ik elke dag graag tips, trucks  en leuke levenslessen op.

 • Mijn sporten: kajakken, duiken, freediving student,
 • Mijn muzikale aspiratie: de trompet
 • Mijn professionele fascinatie: de fascie en hoe alle systemen in het bewegingsapparaat samenwerken met speciale aandacht voor de kracht van slimme ademhaling.
 • Mijn ontspanning: de natuur en boeken…op papier
 • Verwondering in mijn DNA drijft nieuwsgierigheid, zoektochten en daden.
 • Mijn motto: ik vindt een weg of creëer er een.

Certificeringen en Accreditaties: Nederlands Genootschap voor Sportmassage, Trigger Point behandeling & instructie, Leffelaar Shiatsu, KTAI Kinesiotaping I & II, Anatomy Trains I & II (myofascial release), ACE /Fit!vak A Fitness instructeur, BGN gewichtsconsulent, JJ Trainers academie Trainer/coach, Voedingsconsulent BGN in opleiding

Kwintessentieel is ook te vinden op www.massage-info.nl en via de knop hieronder kunt u direct een afspraak boeken.


Wat beteken ik voor u?

 • Optimaal bewegen, zonder pijn en beperkingen in het  dagelijks leven.
 • Optimaal ontspannen, minder stress, (in-)slaap problemen voor een ontspannen focus, grote belastbaarheid en weerbaarheid.
 • Optimaal presteren, vrij van blessures, flexibel en klaar voor de start voor recreatie- en prestatiesporters.
 • Gerichte lifestyle adviezen

De voordelen van een goede massage en professioneel lichaamswerk zijn al sinds lange tijd bekend, wetenschappelijk onderbouwd en bewezen. Ik kijk vanuit diverse invalshoeken naar wat u nodig heeft en dit is, in combinatie met wat u als behoefte aangeeft, de start voor mijn aanpak. Dit kan een behandelplan zijn en ook een buitengewoon effectieve en stevige ontspanningsmassage verzorg ik ook nog altijd met veel plezier.

Kwintessentieel massage onderscheid zich door tips en adviezen, gericht op uw mogelijkheden. En met als missie zelfmanagement; ik zie u graag terug, zonder pijn. Over de technieken die ik beheers en inzet, leest u elders op mijn site meer.

Hoe werkt het bij Kwintessentieel?

serie

 • Contact en afspraken: U contact mij via mobiel/SMS/WhatsApp of email. Ik bel u zsm terug voor een afspraak of ik verwijs u door. Afspraken zijn 7 dagen in de week mogelijk tussen 8 en 23 uur. Als ik klanten behandel of zelf aan het sporten ben en dus niet direct bereikbaar, laat een bericht achter.

Intake: de 1e afspraak is altijd inclusief basisvragenlijst en onderzoek. Op die manier kan ik het beste resultaat garanderen. Alle vervolgafspraken kennen en bondiger start. Om deze en omkleed-tijd te compenseren, boek ik voor 1 uur behandeling altijd een 70 minuten afspraak in. Zo krijgt u waar voor uw investering in uzelf.

Afspraken afzeggen kan binnen 48 uur kosteloos. Tot 24 uur breng ik 50% in rekening. Voor het afzeggen binnen 24 uur (behalve bij ziekte of calamiteiten) spreken we af dat de gereserveerde tijd 100% vergoed wordt door u.Betalen: bij voorkeur via pin, maar a contant of via factuur is ook mogelijk. Vergoeding via ziektekostenverzekeraar is niet mogelijk. Ik  heb ervaring met 1 Amerikaanse verzekeraar in Nederland die via een verwijzing van de huisarts mijn behandelingen wel vergoed.

Mijn missie.

Die is drieledig;

 • Ik ken uw lichaam en beweegpatronen zo goed, dat iedere behandeling  resulteert in succes en volle tevredenheid.
 • Mijn klanten zijn in staat om zelf tijdig nieuwe pijn en bewegingsbeperkingen te voorkomen.
 • Al mijn klanten worden trouwe bezoekers en actieve ambassadeurs

Vrienden & partners

Samenwerking biedt u voordelen

Shaista Barokzay
Shaista Barokzay

Shaista is een Fijn! Leiden collega en ook mijn eigen diëtist/orthomoleculair therapeut. Bijzonder in haar pakket is het metabolic balance diet. Deze jonge professional is gedreven en voor haar leeftijd bijzonder kundig en empathisch.

Cindy Koolhaas
Cindy Koolhaas
https://www.cindykoolhaas.com/

Cindy , ook een Fijn! Leiden collega, traint, coacht en verzorgt Think Like a Zebra trainingen. Ervaren, toegankelijk , constructief en altijd een lach beschikbaar voor jou.

Sharon Messemaker
Sharon Messemaker
www.corpusmenthe.nl

Bedrijfsmassages, proeverijen en vitaal@workshops verzorg ik samen met Sharon van www.corpusmente.nl en andere partners.

Anna Buonomo
Anna Buonomo
www.cuddlesandmusic.com

Anna uit Italië is een charmante ondernemende expat uit de Merenwijk die zingt en babymassage workshops verzorgt.